Rezervirajte
Rezervirajte

O nama

Villa Malo More 5* smještena je na jednoj od najljepših lokacija u Dubrovniku, u Uvali Lapad, s pogledom na more, park-šumu Velika i Mala Petka te na vječne dubrovačke Grebene. Zalasci sunca iskustvo su samo za sebe.

Zamislite da se budite svako jutro s prekrasnim pogledom na Uvalu te se potom osvježite u infinity bazenu. Poseban je osjećaj slobode pružiti pogled u daljinu, u beskonačno morsko plavetnilo. Provedite duge, lijene dane oko prekrasnog bazena i uživajte u čarobnim zalascima sunca.

Villa Malo More sadrži sedam luksuzno opremljenih apartmana, s prostranim balkonima s kojih se pruža pogled na more.

Vilom upravlja Hotel More, luksuzni boutique hotel s 5*, koji se nalazi odmah pokraj vile, te gosti vile mogu koristiti sve usluge i sadržaje hotela. Doručak se poslužuje u restoranu Tramuntana hotela More.

Osim chic restorana Tramuntana koji je orijentiran na dalmatinsku kuhinju uz jedan moderan pristup, gostima su na raspolaganju svi naši objekti, naš gurmanski kantun:

  • Restoran More, naša dugogodišnja uzdanica, kulinarski je raj uzbudljivih okusa, s prekrasnom terasom i pogledom na more.
  • Špilja bar More jedinstvena je prirodna atrakcija, nezaboravni ambijent prirodne špilje koji se prostire na tri razine. U Špilja baru, bilo u prirodno rashlađenom interijeru ili na prekrasnim terasama uz more, možete popiti najbolju jutarnju kavu, provesti poslijepodne ispijajući koktele ili završiti dan uz čašu vrhunskog pića. Pobjegnite malo od sunca i uživajte u laganom ljetnom ručku u našoj špilji.
  • Slastičarnica i koktel-bar Slatki kantun, vrhunsko mjesto neodoljivih slastica i kreativnih koktela, ali i dobre kave, idealno je mjesto za uživati u slatkim delicijama pokraj bazena, uz miris borova  i zvuk mora.

 

COVID-19 - Preventivne zaštitne mjere

Hotel More uveo je sve potrebne sigurnosne i preventivne mjere protiv širenja koronavirusa kako bi vam osigurao siguran i bezbrižan odmor u svim našim objektima, sigurno okruženje kako za naše goste, tako i zaposlenike. 

Villa Malo More dobila je nacionalnu oznaku sigurnosti „Safe stay in Croatia“ koja osigurava da su poduzete propisane epidemiološke mjere i svjetske preporuke zdravstvene sigurnosne zaštite. Kontinuirano pratimo upute i preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo po pitanju sprječavanja širenja koronavirusa. 

 

Više o našim preventivnim mjerama možete pročitati OVDJE. Sve informacije o nacionalnoj oznaci sigurnosti "Safe Stay in Croatia" i o Covid-19 u Hrvatskoj dostupne su OVDJE.